Conditii de calatorie >> Rep. Dominicana


Pentru sejur in Republica Dominicana aveti nevoie de viza de tranzit pentru SUA doar pentru chartere cu escala in SUA, pentru chartere cu plecare din Madrid nu este necesara viza.

Cetatenii romani pot intra si ramane in acest teritoriu in scop turistic, pentru o perioada de pana la 90 de zile, fara a obtine in prealabil o viza de intrare, dar avand obligatia de a obtine un card turistic (poate fi obtinut la consulatele dominicane sau direct pe aeroport, la sosirea in Republica Dominicana, la pretul de 10 USD).

Pentru a se evita refuzul intrarii in Rep. Dominicana, trebuie prezentate:
- pasaport valabilitate minima de inca 6 luni de la data iesirii de pe teritoriul caribbean;
- bilet de calatorie tur-retur;
- documente servicii turistice achitate anticipat sau documente din care sa reiasa resurse financiare suficiente pentru perioada sejurului;
- asigurare medicala valabila pe intreaga perioada a sejurului;
- voucher de cazare;

Pentru informatii suplimentare se poate contacta Ambasada Rep. Dominicane la Roma



 


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.1453
EUR: 4.5333
CHF: 4.1837

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro