Turism extern >> Piata de CraciunTurul pietelor de Craciun

In lunile noiembrie si decembrie, marile orase se pregatesc pentru intampinarea sarbatorilor de Craciun si isi impodobesc pietele cu produse traditionale specifice si cu magia atmosferei de iarna.
Pline de culoare si lumini, pietele atrag vizitatori de toate varstele, aceste piete sunt incluse in circuitul vizitatorilor ca si obiective turistice in sine. Turul pietelor de Craciun de obicei este un tur de cateva ore cu ghid local, in care puteti descoperi cum au luat nastere aceste piete, detalii despre strazi cu renume, centrul istoric si elementele traditionale specifice fiecarei piete.
Fiecare piata de Craciun se imbraca cu o poveste de iarna, are istoria ei si ne intampina an de an, contribuind astfel la pastrarea unei traditii, cele mai vechi piete de Craciun fiind cele din Germania.
Piete de Craciun celebre vizitate de noi: Praga, Viena (un eveniment de acest gen e mentionat inca din 1294 ca targ de decembrie), Paris (traditia targurilor de Craciun dateaza inca din sec. XI), Barcelona (primul targ a fost organizat in 1786, Târgul Fira De Santa Llucia), Londra, ofertele recomandate le regasiti mai jos, aceste pachete se pot personaliza pentru fiecare in parte.
Ca si tematica centrala a pietelor din intreaga lume: toate sunt piete ale pruncului Isus, ca si simbol al perioadei de pregatire pentru sarbatoarea Nasterii Domnului, de la aceste evenimente nu lipseste nici Mos Craciun cu darurile sale.
Un pachet cu avion cu plecare din Bucuresti, sejur de 3-4 nopti, cazare hotel 3-4 stele, mic dejun, costa intre 200-300 euro/persoana, taxe aeroport incluse, in functie de destinatia aleasa; Pentru cei care nu pot ajunge in afara tarii, nu uitati ca si noi avem o piata de Craciun in Sibiu!

Rezervati-va din timp locurile pentru a beneficia de disponibilitate la preturi avantajoase!


      

Piata de Craciun Praga
De la: 299 EURO
 
Piata de Craciun in Viena
De la: 499 EURO
 
Piata de Craciun Paris
De la: 295 EURO
 

Piata de Craciun Barcelona
De la: 289 EURO
 
Piata de Craciun Londra
De la: 275 EURO
  


 
 

CURS VALUTAR
[]
USD: 4.2306
EUR: 4.7584
CHF: 4.1689

CONVERTOR VALUTAR [bnr +3%]
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Site-ul folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies
www.turismin.ro